Tro det eller ej…

men i vår butik Jul-Ljus i Hook   kan du hitta de flesta julsaker du kan tänka dig. Här finns spelande tomtar, tomtar i porslin och tomtar i plast. Ja, tomtar i alla storlekar och material.

Här hittar du porslinsänglar och änglar i tyg. Julgirlanger, julstjärnor, julmobiler, speldosor och julkransar. Listan kan göras nästan hur lång som helst.

Våran storsäljare är dock förstås den elektriska ljusstaken. Vår vision är att hela året kunna erbjuda kunden ett urval på 100 olika modeller.

Allt som hör julen till hittar du hos oss!

Obs obs … under alla helgona helgen öppnar vi vår nya "tomtestig", en dubblering av butiksytan med mer jul än någonsin.

Men  nu finns det ju faktiskt fler högtider och årstider……..

Från våren 2014 ska vi bredda vårt sortiment i butiken. Vår målsättning är att spegla säsongen med de varor som finns till försäljning i butiken.  Tyngdpunkten kommer  att ligga på belysning och heminredning. Det kommer även att finnas lokalt producerade livsmedel till försäljning.

Vi är återförsäljare för danska POBRA samt StarTrading , Konstsmide, Interstil, Strömshaga, IB Laursen, Interiörhuset,

Butiken kan med fördel följas på instagram, sök på julljus i Hook.

 

Önskar ni besöka butiken på andra tider än ordinarie öppettider är ni välkomna att ringa 070-4569332 alt  070-7273054 så öppnar vi om vi har möjlighet.

 

Caminul Felix

Vi stödjer en barnby i Rumänien och vissa produkter som tillverkas där kan du inhandla på Jul-Ljus i Hook, t.ex. textilier med brodyr och träslevar och andra köksredskap.

www.caminulfelix.ro